Rapunzel en de Olielamp Geest!

Geschreven door: Janine van Doesselaere / Regie: Adrian Grootenboer

Houtse Toneelgroep viert 45-jarig jubileum en speelt Rapunzel en de Olielampgeest
Geschreven door eigen lid Janine van Doesselaere

Dit jaar viert de Houtse Toneelgroep haar 45-jarig jubileum. Speciaal voor dit saffieren jubileum speelt de toneelgroep op 14 & 15 maart 2020 de spetterende kindervoorstelling Rapunzel en de Olielampgeest onder leiding van extern regisseur Adrian Grootenboer.
Bijzonder dit jubileumjaar is dat het moderne sprookje geschreven is door Janine van Doesselaere, die zelf bij de toneelgroep speelt.

Rapunzel en de Olielampgeest:
Het verhaal gaat over Rapunzel, die haar prins zal ontmoeten als haar haren de grond raken vanuit de paleistoren. Maar vreemd… het lijkt wel of haar haren gewoon niet willen groeien en dus nooit de grond gaan raken?! Dat is natuurlijk een beetje verdacht. Wat is hier aan de hand?

Rapunzel baalt hier ontzettend van. Om haar wat op te vrolijken, krijgt ze van haar vader, de Koning, een bling-bling-cadeau: een olielamp!  Hier blijkt een flamboyante olielampgeest in te wonen: Raoulie Boulie.  Rapunzel mag van hem drie wensen doen, maar hij waarschuwt haar: de derde wens zal definitief zo blijven!

Rapunzel wenst dat ze in andere sprookjes belandt om zo toch haar prins te vinden. Maar verloopt het wel allemaal zoals ze hoopt?
Samen met Raoulie Boulie ontmoet ze nieuwe vrienden en met hen maakt ze heel wat avonturen mee. Zal ze haar prins wel vinden in een ander sprookje of was haar ware toch altijd dichterbij dan dat ze dacht??

Rapunzel en de Olielampgeest is een grappige, dynamische en avontuurlijke voorstelling vol bekende sprookjesfiguren, maar allemaal wel net ietsje anders. Een knotsgek verhaal met een wijze boodschap.

De Houtse Toneelgroep nodigt iedereen vanaf 4 jaar van harte uit om dit jubileumstuk te komen bekijken.
Na de voorstelling mogen de kindjes op de foto met de spelers. Op zondagmiddag zal er zelfs een heuse photobooth-caravan voor de Geseldonk staan, waarin de kinderen met de spelers op de foto mogen en deze als aandenken mee naar huis krijgen.

Dus komt dat zien op 14 en 15 Maart 2020 in de Geseldonk in Helmond.

Kortingsactie!

Ook dit jaar heeft de Houtse Toneelgroep weer een leuke actie. Elk kind dat een zelfgemaakte verjaardagstekening voor de jarige toneelgroep meeneemt, krijgt één euro korting op de entreeprijs. De tekening kan ingeleverd worden bij de kassa. Bij reeds online betaalde kaartjes krijg je één euro contant terug.

Speeldata

– Zaterdag 14 maart 19:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)
– Zondag 15 maart 10:30 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)
– Zondag 15 maart 14:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)

Entreekaarten & Reserveren

Je kunt je kaarten (à € 5,50 p.p.) voor onze voorstellingen telefonisch reserveren of hieronder online.

Je kunt online reserveren op twee manieren:

1: Reserveren & direct betalen via iDeal
2: Reserveren & later betalen aan de kassa

Aan de kassa kun je contant betalen of pinnen
Aan de bar van De Geseldonk kun je enkel contant betalen

HTG-reserveerlijn / SMS / Whatsapp

Spreek je reservering in op onze reserveerlijn: 06-12 89 57 27 of stuur een SMS of Whatsapp. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (contant + pin).

Reserveren & direct betalen via iDeal

Reserveer je kaarten en betaal deze direct met iDeal. Deze kaarten kun je direct betalen waardoor je verzekerd bent van een plaats tijdens onze voorstelling. Je kaarten kun je – op vertoon van een legitimatiebewijs – ophalen aan de kassa in De Geseldonk.
14 Maart 19:00
€ 5,50
15 Maart 10:30
€ 5,50
15 Maart 14:00
€ 5,50
Reserveren & later betalen aan de kassa

Liever reserveren zonder meteen te betalen? Reserveer dan je kaarten online en wij zorgen ervoor dat je kaarten bij de kassa voor je klaarliggen. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (contant + pin). Om je kaarten online te reserveren vul het formulier hieronder in. Gereserveerde kaarten worden tot tien minuten voor aanvang van de voorstelling apart gehouden.

Kies een voorstelling *

Aantal kaarten *

Voornaam *

Achternaam *

Telefoonnummer *

E-mail *

Nieuwsbrief
Ja, ik wil de nieuwsbrief (blijven) ontvangen

Privacyverklaring Houtse Toneelgroep

De Houtse Toneelgroep, onderdeel van de Stichting Samenlevingsopbouw Mierlo-Hout, gevestigd aan Cederhoutstraat 44, 5706 XC Helmond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


1. Contactgegevens
Cederhoutstraat 44, 5706 XC Helmond. De secretaris is de Functionaris Gegevensbescherming van Houtse Toneelgroep en is te bereiken via: info@houtsetoneelgroep.nl.


2. Persoonsgegevens die wij verwerken
De Houtse Toneelgroep verwerkt je persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@houtsetoneelgroep.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Houtse Toneelgroep verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je reservering uit te kunnen voeren
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om activiteiten gerelateerd aan het reserveren uit te kunnen voeren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De Houtse Toneelgroep bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij verwijderen je voornaam, achternaam en e-mailadres één maand na de uitvoering van de voorstelling waarvoor je hebt gereserveerd.

Indien je je bij het reserveren hebt aangemeld voor de nieuwsbrief kun je je telkens wanneer er een nieuwsbrief wordt verstuurd afmelden. Wil je eerder verwijderd worden uit de verzendlijst voor de nieuwsbrief dan kun je contact opnemen met info@houtsetoneelgroep.nl.


6. Delen van persoonsgegevens met derden
De Houtse Toneelgroep deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De Houtse Toneelgroep blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Voor onze e-mailnieuwsbrief maken wij gebruik van de applicatie MailChimp. De servers waarop de data bewaard wordt bevinden zich in de Verenigde Staten. MailChimp is gecertificeerd door het EU-US Privacy Shield. Doordat MailChimp voldoet aan de strenge eisen van dit shield, is het toegestaan data uit te wisselen. Voor deze uitwisseling hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend.


7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Houtse Toneelgroep gebruikt geen cookies, tracking pixels of vergelijkbare technieken.


8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Houtse Toneelgroep en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar secretaris@houtsetoneelgroep.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

De Houtse Toneelgroep wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.


9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Houtse Toneelgroep neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via infos@houtsetoneelgroep.nl.


Houtse Toneelgroep

Helmond, 1 mei 2018

Privacyverklaring Houtse Toneelgroep - versie 2018.05
Klik op onderstaande knop om de reservering te verzenden

Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt. Wacht tot hieronder de bevestiging verschijnt. Geen e-mail ontvangen? Check je spam-map!