Rapunzel en de Olielamp Geest!

Geschreven door: Janine van Doesselaere / Regie: Adrian Grootenboer

Houtse Toneelgroep viert 45-jarig jubileum en speelt Rapunzel en de Olielampgeest
Geschreven door eigen lid Janine van Doesselaere

Dit jaar viert de Houtse Toneelgroep haar 45-jarig jubileum. Speciaal voor dit saffieren jubileum speelt de toneelgroep op 14 & 15 maart 2020 de spetterende kindervoorstelling Rapunzel en de Olielampgeest onder leiding van extern regisseur Adrian Grootenboer.
Bijzonder dit jubileumjaar is dat het moderne sprookje geschreven is door Janine van Doesselaere, die zelf bij de toneelgroep speelt.

Rapunzel en de Olielampgeest:
Het verhaal gaat over Rapunzel, die haar prins zal ontmoeten als haar haren de grond raken vanuit de paleistoren. Maar vreemd… het lijkt wel of haar haren gewoon niet willen groeien en dus nooit de grond gaan raken?! Dat is natuurlijk een beetje verdacht. Wat is hier aan de hand?

Rapunzel baalt hier ontzettend van. Om haar wat op te vrolijken, krijgt ze van haar vader, de Koning, een bling-bling-cadeau: een olielamp!  Hier blijkt een flamboyante olielampgeest in te wonen: Raoulie Boulie.  Rapunzel mag van hem drie wensen doen, maar hij waarschuwt haar: de derde wens zal definitief zo blijven!

Rapunzel wenst dat ze in andere sprookjes belandt om zo toch haar prins te vinden. Maar verloopt het wel allemaal zoals ze hoopt?
Samen met Raoulie Boulie ontmoet ze nieuwe vrienden en met hen maakt ze heel wat avonturen mee. Zal ze haar prins wel vinden in een ander sprookje of was haar ware toch altijd dichterbij dan dat ze dacht??

Rapunzel en de Olielampgeest is een grappige, dynamische en avontuurlijke voorstelling vol bekende sprookjesfiguren, maar allemaal wel net ietsje anders. Een knotsgek verhaal met een wijze boodschap.

De Houtse Toneelgroep nodigt iedereen vanaf 4 jaar van harte uit om dit jubileumstuk te komen bekijken.
Na de voorstelling mogen de kindjes op de foto met de spelers. Op zondagmiddag zal er zelfs een heuse photobooth-caravan voor de Geseldonk staan, waarin de kinderen met de spelers op de foto mogen en deze als aandenken mee naar huis krijgen.

Dus komt dat zien op 14 en 15 Maart 2020 in de Geseldonk in Helmond.

Kortingsactie!

Ook dit jaar heeft de Houtse Toneelgroep weer een leuke actie. Elk kind dat een zelfgemaakte verjaardagstekening voor de jarige toneelgroep meeneemt, krijgt één euro korting op de entreeprijs. De tekening kan ingeleverd worden bij de kassa. Bij reeds online betaalde kaartjes krijg je één euro contant terug.

Speeldata

– Zaterdag 14 maart 19:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)
– Zondag 15 maart 10:30 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)
– Zondag 15 maart 14:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)

Entreekaarten & Reserveren

Je kunt je kaarten (à € 5,50 p.p.) voor onze voorstellingen telefonisch reserveren of hieronder online.

Je kunt online reserveren op twee manieren:

1: Reserveren & direct betalen via iDeal
2: Reserveren & later betalen aan de kassa

Aan de kassa kun je contant betalen of pinnen
Aan de bar van De Geseldonk kun je enkel contant betalen

[icon type=”phone”] HTG-reserveerlijn / SMS / Whatsapp

Spreek je reservering in op onze reserveerlijn: 06-12 89 57 27 of stuur een SMS of Whatsapp. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (contant + pin).

[icon type=”desktop”] Reserveren & direct betalen via iDeal

Reserveer je kaarten en betaal deze direct met iDeal. Deze kaarten kun je direct betalen waardoor je verzekerd bent van een plaats tijdens onze voorstelling. Je kaarten kun je – op vertoon van een legitimatiebewijs – ophalen aan de kassa in De Geseldonk.
14 Maart 19:00
€ 5,50
15 Maart 10:30
€ 5,50
15 Maart 14:00
€ 5,50