Houtse Toneelgroep pakt dit najaar uit met jubileumvoorstelling

Het jaar 2020 had het feestelijke 45-jarige jubileumjaar vol leuke activiteiten en voorstellingen moeten worden voor de Houtse Toneelgroep. Helaas gooide Corona roet in het eten. In 2021 vieren wij dan ook ons 46-jarig jubileum met een geweldige voorstelling: Kroeg of Kabberdoes op 15, 16 & 17 oktober. Geschreven door: Maurits Keyzer / Regie: Lex Heldens

Kroeg of Kabberdoes:
In Kroeg of Kabberdoes gaan de eigenaressen van twee Helmondse cafés, of volgens één van de eigenaressen ‘een stijlvol grand-café’, een felle concurrentiestrijd met elkaar aan. Dit zorgt voor hilarische taferelen, omdat ze beiden uit een verschillend milieu afkomstig zijn en de dagelijkse gebruiken nogal verschillen van elkaar. Ondertussen worden ook nog de hoofden van de mannen op hol gebracht door een wulpse, hardwerkende dame uit De Spikkelsteeg, wat voor menig jaloezie en ontsteltenis zorgt. Wie zal de horecastrijd winnen? En zullen er harten veroverd worden? Of loopt alles uit op één groot drama?

De Houtse Toneelgroep nodigt iedereen vanaf 12 jaar van harte uit om weer als vanouds te komen genieten van een heerlijke avond of middag uit in de Geseldonk te Helmond.

Dus komt dat zien op 15, 16 en 17 Oktober 2021 in de Geseldonk in Helmond.

Speeldata

– Vrijdag 15 Oktober 2021 20:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk
– Zaterdag 16 Oktober 2021 20:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk
– Zondag 17 Oktober 2021 14:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk

Een veilig bezoek

We zijn genoodzaakt het landelijke beleid te volgen. Dat betekent dat een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code bij deze voorstelling vereist is. Je gebruikt hiervoor de CoronaCheck-app; een geprinte QR-code is ook toegestaan.

!! LET OP: het gele inentingsboekje of een vaccinatiebewijs van de GGD is voor dit doeleinde helaas niet geldig !!

Entreekaarten & Reserveren

Je kunt je kaarten (à € 8,50 p.p.) voor onze voorstellingen telefonisch reserveren of hieronder online.

Je kunt online reserveren op twee manieren:

1: Reserveren & direct betalen via iDeal
2: Reserveren & later betalen aan de kassa

Aan de kassa van de Houtse Toneelgroep kun je zowel contant betalen of pinnen. Vanaf nu kan er ook aan de bar van de Geseldonk zowel contact als met pin betaald worden

Reserveer via Whatsapp of SMS

Stuur een Appje of SMS naar: 06-12 89 57 27. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (contant + pin).

Reserveren & direct betalen via iDeal

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is iDEAL-klein.gif
 

Reserveer je kaarten en betaal deze direct met iDeal. Deze kaarten kun je direct betalen waardoor je verzekerd bent van een plaats tijdens onze voorstelling. Je kaarten kun je – op vertoon van een legitimatiebewijs en de bevestigingsmail – ophalen aan de kassa in De Geseldonk.

Reserveren & betalen aan de kassa

Reserveer je kaarten (à € 8,50 p.p.) en betaal deze aan de kassa in de Geseldonk. Je kaarten kun je – op vertoon van een legitimatiebewijs en de bevestigingsmail – ophalen aan de kassa in De Geseldonk. Hier kan je betalen met PIN of contant.

  Kies een voorstelling *

  Aantal kaarten *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Nieuwsbrief
  Ja, ik wil de nieuwsbrief (blijven) ontvangen

  Privacyverklaring Houtse Toneelgroep

  De Houtse Toneelgroep, onderdeel van de Stichting Samenlevingsopbouw Mierlo-Hout, gevestigd aan Cederhoutstraat 44, 5706 XC Helmond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


  1. Contactgegevens
  Cederhoutstraat 44, 5706 XC Helmond. De secretaris is de Functionaris Gegevensbescherming van Houtse Toneelgroep en is te bereiken via: info@houtsetoneelgroep.nl.


  2. Persoonsgegevens die wij verwerken
  De Houtse Toneelgroep verwerkt je persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

  3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
  Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@houtsetoneelgroep.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


  4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
  Houtse Toneelgroep verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je reservering uit te kunnen voeren
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om activiteiten gerelateerd aan het reserveren uit te kunnen voeren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief

  5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
  De Houtse Toneelgroep bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij verwijderen je voornaam, achternaam en e-mailadres één maand na de uitvoering van de voorstelling waarvoor je hebt gereserveerd.

  Indien je je bij het reserveren hebt aangemeld voor de nieuwsbrief kun je je telkens wanneer er een nieuwsbrief wordt verstuurd afmelden. Wil je eerder verwijderd worden uit de verzendlijst voor de nieuwsbrief dan kun je contact opnemen met info@houtsetoneelgroep.nl.


  6. Delen van persoonsgegevens met derden
  De Houtse Toneelgroep deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De Houtse Toneelgroep blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Voor onze e-mailnieuwsbrief maken wij gebruik van de applicatie MailChimp. De servers waarop de data bewaard wordt bevinden zich in de Verenigde Staten. MailChimp is gecertificeerd door het EU-US Privacy Shield. Doordat MailChimp voldoet aan de strenge eisen van dit shield, is het toegestaan data uit te wisselen. Voor deze uitwisseling hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend.


  7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
  Houtse Toneelgroep gebruikt geen cookies, tracking pixels of vergelijkbare technieken.


  8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Houtse Toneelgroep en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

  Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar secretaris@houtsetoneelgroep.nl.

  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

  De Houtse Toneelgroep wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.


  9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
  Houtse Toneelgroep neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via infos@houtsetoneelgroep.nl.


  Houtse Toneelgroep

  Helmond, 1 mei 2018

  Privacyverklaring Houtse Toneelgroep - versie 2018.05
  Klik op onderstaande knop om de reservering te verzenden

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt. Wacht tot hieronder de bevestiging verschijnt. Geen e-mail ontvangen? Check je spam-map!